+33 4 92 57 22 35

info@sivas.com

HOLIDAY HOME FOR 2 PERSONS

Le Poème

Le Poème is een charmant zomerhuisje in zuidelijke sfeer met volop privé terrein. Het huisje heeft een entréé, een badkamer, een slaapkamer en een woonkamer met keukenblok. Rondom is er veel ruimte om te spelen, te zonnen of in de hangmat een dutje te doen..

Woonkamer

De woonkamer (3,76 x 4,82 meter) heeft openslaande deurendie uitkomen op het terras, dat voldoende schaduw biedt om ook op de hete uurtjes van de dag te kunnen vertoeven. Het terras loopt een stukje door, om de hoek van Le Poème heen waar u van de avondzon op de bergen kunt genieten. In de woonkamer bevindt zich een keukenhoek met gasfornuis met oven,een koelkast en alle keukengerei die nodig is om zonnige maaltijden te kunnen bereiden.

De Poème beschikt over een flatscreen televisie met de Franse zenders.

Er is verwarming mogelijk door de rustieke, maar goed brandende, houtoven aan te steken. Verder zijn er elektrische radiatoren. Naast de eettafel zijn er comfortabele stoelen en een bank. Dit is een tweepersoons bedbank, met een verenstalen onderstel en een lattenbodem waarop een goede nachtrust verzekerd is.

Slaapkamer

In de slaapkamer (2,74 x 2,34 meter) staan twee eenpersoonsbedden (190 x 80 cm) en een hang-/legkast. Het openslaande raam geeft uitzicht op de bergtoppen in de verte. Op aanvraag is er een kinderbedje bij te plaatsen.

Badkamer

De badkamer is voorzien van een toilet, een wastafel en een douche, en heeft uiteraard warm en koud stromend water.

Buiten

Het terrein dat direct om Le Poème ligt, is ongeveer 500 m2 groot en geheel voor privegebruik . De begrenzing van deze grond wordt gevormd door paden en bos. Bij Le Poème is een terras met barbecue en picnic-tafel, waar het bijzonder aangenaam toeven is, met een goed glas wijn bijvoorbeeld! De Domaine de Sivas beslaat zo'n 70 hectare, waarop het gasten vrij staat om te wandelen en te spelen.